Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

 

Όλοι μας θα βρεθούμε ή έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με καταστάσεις στην καθημερινότητά μας που δε μπορέσαμε ή μπορούμε να διαχειριστούμε μόνοι μας. Ο ρόλος του ψυχολόγου είναι να σας καθοδηγήσει σε όλα αυτά τα ζητήματα και αναλόγως τις εξατομικευμένες σας ανάγκες να εξασφαλίσετε μαζί το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Μπορεί το αίτημά σας να είναι τόσο συγκεκριμένο όπως η διαχείριση της θλίψης σας για έναν χωρισμό, αλλά και πιο γενικό όπως η ενίσχυση της αυτοεκτίμησής σας ή η αναζήτηση της αυτογνωσίας σας.
Σε κάθε περίπτωση, η ψυχοθεραπεία θα αποτελέσει το ομορφότερο ταξίδι που έχετε κάνει, είναι γεμάτη προκλήσεις και συναισθήματα χαράς αλλά και αμφισβήτησης.
Με κατανόηση, ασφάλεια , απόρρητο και εξατομικευμένη στοχοθέτηση θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοαποδοχή, οι βάσεις μας για την αλλαγή σας .
Ενδεικτικά τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι :
Προβλήματα σε επίπεδο σχέσεων( χωρισμός, επικοινωνία, διαζύγιο) / άγχος/ κρίσεις πανικού/ αγοραφοβία/κοινωνική φοβία/ κατάθλιψη/ ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή / διαταραχές προσωπικότητας/ τραύμα/ φοβίες/ πένθος/αυτοκτονικότητα/ επικοινωνιακές δυσκολίες/ συμβουλευτική καριέρας/διαταραχές πρόσληψης της τροφής/Ψυχοσωματικά προβλήματα/ κρίσιμα γεγονότα ζωής κ.α